galic max cesnak calivita
Produkty CaliVita

Garlic MAX

Výživový doplnok Garlic Max

Doplnok výživy Garlic Max má formu gélových kapsúl. Hlavnou zložkou je cesnak, ktorý v sebe skrýva viac ako 200 rôznych biologicky aktívnych látok, minerálov, vitamínov a tiež aminokyseliny a enzýmy. To všetko bez nechceného efektu čerstvého cesnaku – bez nepríjemného zápachu alebo pálenia v žalúdku. Cesnak v týchto kapsulách je doplnený o petržlen, ktorý je vyhľadávaný pre svoje diuretické účinky.  

Cesnak 

Cesnak rastlina charakteristická svojou výraznou arómou a už roky je známa svojimi účinkami na zdravie človeka. Je v nej obsiahnutých viac ako 200 druhov biologicky aktívnych látok zahŕňajúc vitamíny, minerálne látky, aminokyseliny a enzýmy.

Jedným z najvýznamnejších účinkov na ľudské zdravie je znižovanie hladiny zlého a zvyšovanie dobrého cholesterolu, čím zároveň znižuje riziko vzniku arteriosklerózy. Jeho schopnosť rozširovania ciev je veľmi účinná napríklad pri bolestiach hlavy. Je veľmi účinným a navyše prírodným prostriedkom, ako sa zbaviť vysokého krvného tlaku – hypertenzie. Potrebné je tiež spomenúť jeho účinok proti infekciám spôsobených mikroorganizmami, ako sú napríklad hubovité plesne, baktérie a vírusy.

Petržlen

Petržlen je významný hlavne kvôli svojim silným močopudným účinkom. Už v ľudovom liečiteľstve sa používal na prípravu bylinkového čaja, ktorý podporoval činnosť obličiek, zabraňoval tvorbe obličkových kameňov a požíval sa tiež ako prevencia pred katarom močového mechúra. Je vhodný pre podporenie chuti do jedla a je tiež dobrým prostriedkom na uvoľnenie napätia, či ako upokojujúci prostriedok. Zamedzuje tvorbe obličkových a žlčníkových kameňov a pomocníkom pri vyplavovaní piesku z obližiek.

Zloženie:

  • Cesnakový extrakt 1000 mg
  • Petržlenová vňať extrakt 175 mg

Dávkovanie:

  • 1-3 kapsule denne

Objednať Garlic MAX

Späť na ostatné produkty